- Soesjes met ganzenlever
- Gepaneerd eitje met sesam en bloemkool mousseline en shimeji V
- Butternutvelouté met spek, pitten en rozijnen
- Kabeljauw in ’t groen en spinazieflan
- Pork Wellington, fondant aardappeltje, gevulde appel, cranberrysaus
- Chocolade-walnotenbiscuit met gekaramelliseerde sinaasappel en witte chocolademousse
Berichten
Clubnieuws
In de zomerstop zijn er div. werkzaamheden in de cuisine verricht.
De oude tegelvloer van de koelcelwas beschadigd en is vervangen door een mooie gietvloer. Ook de vensterbank tussen keuken en restaurant was aan vervanging toe. In plaats van tegelwerk is deze nu van Trespa. Wat makkeler schoon te maken is.
Dit werk is geheel belangeloos uitgevoerd door Cees van de Zande, lid van de 2e donderdagbrigade.
Waarvoor dank.


Ons lid Jan Littooij van de 2e maandagbrigade heeft zijn “oude” Berkel snijmachine uit zijn slagerij in Dinteloord geschonken aan de Cuisine.
Oude staat tussen haakjes, omdat de machine een heel stuk beter is dan onze oude en bovendien voorzien is van een automatische digitale weegschaal!
Wij zijn er dus flink op vooruitgegaan en bedanken Jan hierbij voor deze gulle gift!


2023
oktober 2023
- Tartelette met duxelle en aardappel crème V
- Pastinaaksoep met mosselen
- Pladijsfilet met aardpeer en hazelnoot
- Muskaatsorbet
- Rund met zwarte knoflook en pepersaus
- Aardpeer, beurre noisette en chocolade
2023
september 2023
- Coquille met witlofsalade
- Bieten-abrikozensoep
- Smoky aubergine met miso V
- Meloen ijs met cava
- Poussins met paddenstoelenroomsaus
- Rozencake met crème van karnemelk
2023
April 2023
- “Zand” met scheermessen
- Dashi met Heilbot
- Kimchi met Paprikacoulis en gemarineerde groenten
- Roleau van Lam met fleur de courgette
- Sabayon en meringe van witbier





2023
Maart 2023
- Tartaar van tomaat
- Coquille met bloemkool
- Saffraan-mosselsoep
- Zalm met karnemelkjus
- Knoflookkip met Parmezaan frites
- Gebakken appel-roomijs





